Unordered List

ads
Responsive Ads Here

500 υποτροφίες σε μαθητές για φροντιστηριακή υποστήριξη


O ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, θα προσφέρουν υποτροφίες σε μαθητές, οι οποίοι θέλουν να σπουδάσουν, αλλά δεν μπορούν λόγω οικονομικών δυσκολιών.

Οι υποτροφίες θα είναι φροντιστηριακής υποστήριξης και θα δοθούν σε μαθητές από όλη την Ελλάδα, που την τρέχουσα σχολική χρονιά φοιτούν στην Α’ Λυκείου. Οι υποτροφίες θα χορηγηθούν από 1η Οκτωβρίου και δικαιούχοι θα είναι μαθητές οι οποίοι έχουν βαθμό απολυτηρίου Γυμνασίου τουλάχιστον 18 και ανήκουν σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

• Έχουν δύο γονείς άνεργους (τουλάχιστον για 6 μήνες) • Ανήκουν σε πολύτεκνες οικογένειες με ετήσιο εισόδημα κάτω των 12.000 ευρώ, με 4 τουλάχιστον ανήλικα παιδιά
• Ανήκουν σε μονογονεϊκές οικογένειες με ετήσιο εισόδημα κάτω των 6.000 ευρώ

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα γίνονται στη Γραμματεία της 0.Ε.Φ.Ε. (Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος) στο τηλ.  210-3829122 από τις 17.00-20.00 και όχι στα φροντιστήρια.
Επειδή ο αριθμός των υποτροφιών είναι περιορισμένος θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας και θα γίνεται έλεγχος των πρωτότυπων δικαιολογητικών από την Ομοσπονδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου