Unordered List

ads
Responsive Ads Here

Μηχανολόγοι και Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης


Μηχανικούς διαφόρων ειδικοτήτων θα εντάξει στο δυναμικό του το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να στελεχώσει το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων. Ειδικότερα, θα προσληφθούν Διπλωματούχοι Ναυπηγοί Μηχανικοί μέλη του TEE, Μηχανολόγοι Μηχανικοί μέλη του TEE, Μηχανολόγοι - Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί μέλη του TEE, Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί μέλη του TEE, Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί & Μηχανικοί H/Y μέλη του TEE, Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί μέλη του TEE και Χημικοί Μηχανικοί μέλη του TEE. Επιπλέον, το Λιμεναρχείο θα έχει προκηρύξει θέσεις για Τεχνολόγους Μηχανολόγους Μηχανικούς, Τεχνολόγους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς, Τεχνολόγους Ναυπηγούς Μηχανικούς και Τεχνολόγους Ηλεκτρονικούς.
Τα βασικά καθήκοντα των προσληφθέντων, ανάλογα με τα προσόντα τους, είναι η κατά είδος διενέργεια επιθεωρήσεων στα πλοία που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του ΤΚΕΠ Θεσσαλονίκης, ενώ επισημαίνεται ότι οι επιθεωρητές ΤΚΕΠ δεν θα πρέπει να απασχολούνται ή να αναλαμβάνουν εργασίες-επιθεωρήσεις για λογαριασμό μη κυβερνητικών οργανισμών (Νηογνωμόνων) και δεν θα πρέπει να δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά σε τομείς αντίστοιχους προς τις διενεργούμενες από αυτούς επιθεωρήσεις.
Οι υποψήφιοι, πέραν της αίτησης, θα πρέπει να αποστείλουν φωτοαντίγραφο δελτίου ταυτότητας, βιογραφικό σημείωμα, επικυρωμένα αντίγραφα τίτλων σπουδών και πρόσφατη βεβαίωση Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (για τα μέλη του TEE). Η περίοδος υποβολής αιτήσεων των ενδιαφερομένων ολοκληρώνεται στις 12 Οκτωβρίου, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 2313-325882 και 2313-325884.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου